18. juni 2012

God sommer!

Af Vibeke Schmidt, Kredsformand,

Når danskerne siger God Sommer til hinanden, så handler det næsten altid om, at I må have det godt på jeres ferie med afslapning, oplevelser, god mad og masser af sol. Den hilsen vil jeg også gerne sende til alle partiets medlemmer, til de mange aktive i partibestyrelserne, arbejdsgrupperne og naturligvis vores byrådsgruppe.

Oveni vil jeg da også ønske alle vælgerne en God Sommer.

I Socialdemokratiet kan vi tillade os at holde sommerferie med god samvittighed. På alle fronter er
der gennem sæsonen – fra efteråret til forsommeren – gjort et kæmpestort arbejde for at opnå resultater, der rækker frem mod nye tider.

På Christiansborg har den nye regering – trods nogen usikkerhed i starten – nu lagt godt fra kaj. Reformforslag efter reformforslag har i foråret præget den politiske debat – og resultaterne følger efter. Trepartsforhandlinger er startet. Om regeringen kommer igennem med det hele er naturligvis det store spørgsmål. Venstre er svær at få ud af busken og Enhedslisten skal have nogle resultater ud af det. Men fat mod – det skal lykkes at få Danmark godt ud af krisen til gavn for danskernes fremtid.

På det lokale Christiansborg – Helsingør Rådhus – har den socialdemokratiske byrådsgruppe markeret sig ganske stærkt. Vi har gentagne gange set vort parti sætte dagsordenen. Folkeskolens løft i Helsingør er godt arbejde. De nye vilkår for daginstitutionerne er blevet fint gennemført. Idrætten har fået sine nye kamppladser og på det sociale område er det vores parti, som er toneangivende osv. osv.
Organisatorisk har vi – bl.a. i forbindelse med efterårets folketingsvalg – glædeligt konstateret, at der er mange muskler og stort engagement i partiapparatet. Det er vi ved at udbygge, så vi står endnu bedre rustet, når kommunevalget skal vindes i 2013.

God Sommer til alle.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Ja, der tegner sig et billede af en plan, der kan hive os alle op af den økonomiske afgrund, vi er havnet i. God arbejdslyst til regeringen. Indianerne har en talemåde for svære tider: Bisonén har mest pels foran fordi den går gennem snestormen.

Ingrid