16. august 2012

Pressemeddelelse fra Socialdemokraterne / Helsingørkredsen

Ros til Thorning for kritisk selvindsigt…
- men vi skal tydeliggøre, at der ofte er forskel på hvad vi mener som socialdemokrater og den politik det lykkes en socialdemokratisk ledet mindretalsregering at få forhandlet et flertal igennem til.

Som mange andre socialdemokratiske kredse har vi selvfølgelig fulgt den vigende opbakning, til vores landspolitiske dagsorden, intenst.
Det har skabt en bekymring, der bunder i hvilken konsekvens det kan få lokalt på det forestående kommunevalg i Helsingør, såvel som i resten af landets kommuner.
Vi er af den overbevisning at det gør en stor forskel hvorvidt en borgmester er venstremand eller socialdemokrat.

Som kredsbestyrelse er vi overbeviste om, at statsminister Helle Thorning-Schmidt har taget det første vigtige skridt til at genvinde vælgernes tillid – nemlig ved at erkende, at de første 11 måneder har været præget af politiske kompromiser som ikke nødvendigvis alle har taget lige store hensyn til klassiske socialdemokratiske mærkesager.

Som kredsbestyrelse oplever vi at det er vigtigt at fortælle, at der altså godt kan være forskel på hvad vi mener som socialdemokrater og så den politik det lykkes Regeringen at få forhandlet et flertal
igennem til. En proces vi tror det vil gavne at tydeliggøre.

Som kredsbestyrelse synes vi, at det er vigtigt at der er højt til loftet i vores parti. Det er sådan vores politik udvikles og det er samtidig vejen til et højt engagement blandt medlemmerne.

Kredsformand
Vibeke Schmidt

Ingen kommentarer: