27. september 2012

Socialdemokratiske SeniorerPRESSE-ORIENTERING
Udsendt af Socialdemokratisk Forening Helsingør Centrum.
20. september 2012

Socialdemokratiske Seniorers
næste møde handler om den lokale bustrafik

Det initiativ, som den socialdemokratiske partiforening Helsingør Centrum startede for nylig, fik en god start. Omkring 35 ældre medlemmer og andre interesserede benyttede sig af muligheden for at blive orienteret om kommunens budget og det aktuelle sundhedshus-emne – om eftermiddagen et centralt sted i kommunen.

Socialdemokratiske Seniorer fortsætter sin møderække og indbyder igen alle interesserede – både partimedlemmer og andre. Denne gang vil emnet være lige så aktuelt som det første møde – og sikkert give endnu mere debat.

Onsdag den 3. oktober kl. 13.30 – 15.30
i METALS lokaler, Strandgade 46.


Månedens emne er:
·        Hvordan kan borgerne få indflydelse på den lokale bustrafik til næste år?
·        Hvordan kommer Helsingørs borgere til ”vores” sygehuse i Hillerød og i Frederikssund, når Helsingør Sygehus lukker?

Det bliver byrådsmedlem Gitte Kondrup fra Socialdemokratiet, der skal fortælle om disse to emner. Hun var formand for Forsyningsudvalget, da kommunen overtog busdriften for nogle år siden og hun er i dag medlem af Teknisk Udvalg, som skal forhandle om busdriften for næste år.

Alle er velkomne til arrangementet. Det er gratis. Man behøver ikke være medlem af Socialdemokratiet for at kunne deltage.

Yderligere oplysninger om Socialdemokratiske Seniorer:
 Grethe Leerbech 20224250 eller Erik Stubtoft – 28401726 og Erik@Stubtoft.com

Ingen kommentarer: