20. september 2012

Socialdemokraternes nyhedsbrev: Uge 38Fredag byder vi igen velkommen til Socialdemokraternes kongres i Aalborg Kongres & Kultur Center. Her vil mere end 800 delegerede og 250 tilhørere mødes og debattere socialdemokratisk politik.
Som medlem er du altid velkommen som tilhører, men har du ikke mulighed for at komme til Aalborg, kan du alligevel følge slagets gang. På www.s-kongres.dk sender vi nemlig hele kongressen live. Og for første gang nogensinde har du også mulighed for at se kongressen på din smartphone eller tablet PC.

Efter åbningen fredag kl. 13 går partiformand, Helle Thorning-Schmidt, på talerstolen for at aflægge sin politiske beretning for kongressen. Herefter vil de delegerede få mulighed for at kommentere.

På kongressen skal vi både gøre status over det seneste år og se frem mod det kommende år, men vi skal
også hæve blikket og se helt frem mod år 2032 i forbindelse med vores store visionsdebat. Det seneste halve år har der været afholdt et hav af politikværksteder, hvor der er blevet arbejdet på at videreudvikle de socialdemokratiske visioner for fremtidens Danmark. Søndag formiddag skal vi afslutte processen med en debat og en vedtagelse af det endelige program, der skal fungere som et pejlemærke for Socialdemokraternes arbejde.

I løbet af kongressen vil forskellige talere som tidligere statsminister, Poul Nyrup Rasmussen, og LO's formand, Harald Børstning, holde taler med deres indspark. Se tidsplanen for de tre dages kongres på kongreshjemmesiden, så du ikke går glip af noget.

Jeg ser frem til en god og levende debat og håber, at du har lyst til at følge med live på www.s-kongres.dk.
Udsendes af Socialdemokraternes presseafdeling på Christiansborg
Ansvarshavende redaktør: Pressechef Trine Maria Ilsøe

Ingen kommentarer: