22. september 2012

Ulven er lænket

Af Martin Nesheim, Næstformand, Kredsbestyrelsen


Med indgåelsen af budgetforliget for 2013 har Socialdemokraterne med Henrik Møller i spidsen sørget for, at Helsingør Kommune fortsat betræder en sti kendetegnet af ansvarlighed og anerkendelse af en svær økonomisk situation
.
Det har været en enormt krævende opgave at skulle håndtere de økonomiske krav der tildels er stillet udefra. F.eks. skal kommunen aflevere en større portion penge til udligningsordningen end tidligere. Disse krav sammenholdt med justeringer der modsvarer de stigende udfordringer på specialområder er blevet imødegået med stor ansvarsfølelse. Samtidigt forbedrer budget 2013 kommunens likviditet, hvilket var en klar nødvendighed.

Kredsbestyrelsen er tilfreds med at byrådets venstrefløj nu står samlet og at partiet Venstre også tilslutter sig budgetforliget. At Venstre har ønsket at gå med er ekstra glædeligt set i lyset af Borgmesteren's tidligere "ulven kommer"-udtalelser i Helsingør Dagblad. For at blive i terminologien konstaterer vi at ulven nu er forsvarligt lænket og har mundkurv på.

Det er vores håb at det konstruktive samarbejde med E, F og L vil fortsætte i den kommende tid, til glæde for alle os der bor i Helsingør Kommune.

Ingen kommentarer: