26. januar 2013

Så svært er det ikke at sætte sit kryds

Af Jørgen E. Hansen (S), byrådsmedlem


Kære Steen Esbjørn Hansen. Tak for dit læserindlæg. Det fortæller jo tydeligt og klart om de vurderinger og sonderinger, som Helsingørs borgere – og alle andre borgere rundt om i Danmark i øvrigt – må gøre sig, når de skal afgive deres stemme ved det kommende byrådsvalg. Som borger i Helsingør er det klart, at det handler om, hvad der skal ske med Helsingør Kommune, hvordan det skal gøres, hvornår og at vi har en god økonomi, så vi kan gøre det vi ønsker. Alt det skal der være fuldstændig åbenhed om.

Derfor er jeg som politiker glad for, at du skriver et læserbrev om, hvad du mener. Jeg har naturligvis stor respekt for, at du gør det – og at du siger din mening. Men jeg undrer mig noget over, at du tillægger mig den opfattelse, at jeg skulle synes om lukkethed på fjernvarmeværket. Kan det mon tænkes, at du forveksler mig med et medlem af Helsingør Forsynings bestyrelse – eller hvordan hænger det sammen?

Når jeg undrer mig over det er årsagen, at jeg ikke har mere indflydelse på fjernvarmeprisen end de øvrige medlemmer af Byrådet. Jeg har ganske vist i mange år været ansat i kommunens vandforsyning, men det giver mig heller ikke indflydelse af den vej. Så en slags misforståelse må der være tale om. Når jeg skal være helt ærlig, så er der efter min mening ikke mange, som er så åben med sine meninger og holdninger, som jeg er.

Kære Steen Esbjørn Hansen. Du og alle andre kan altså roligt stemme på Socialdemokratiet – og gerne på mig personligt.

Ingen kommentarer: