29. marts 2013

V og K sagde nej til plakatfri kommune

Af kredsformand Vibeke Schmidt,

Da forslag om at undlade at hænge valgplakater op i lygtepælene og andre steder blev behandlet i byrådet, var De konservative og Venstre ikke superbegejstrede. Men de var optændt af ønsket om ikke at stå tilbage
som mere gammeldags end de er og allerede opfattes af vælgerne. Derfor besluttede de to partier at være med i den fælles henvendelse til de politiske partier om en plakatfri valgkamp.
Så rakte det heller ikke længere. Et aftalt møde om, hvordan valgkampen skulle tackles uden valgplakater blev hængt op, blev aflyst. De to partier – og deres byrådsgrupper, må vi forstå – turde ikke, da det kom til stykket. Mon ikke årsagen er, at deres indbyrdes uenighed ikke lader Venstre give De konservative nogen chance for at komme mere på banen end dem selv – og omvendt?
Resultatet er altså, at det som Byrådet opfattede som en spændende prøve på, om vi kunne få en anden valgkamp at se, røg på gulvet, fordi V og K i den kommende valgkamp virkelig er hinandens modstandere – og derfor skal vi igen se masser af plakater rundt om i byen.

Ingen kommentarer: