17. april 2013

Klassens uartige dreng bliver straffet


Pressemeddelelse udsendt af kredsformand Vibeke Schmidt:

Peter Kay Mortensen
Regionsrådsmedlem Peter Kay Mortensen har kæmpet for, at Helsingør Hospital skulle bevares indtil der bygges et nyt supersygehus i udkanten af Hillerød. Denne kamp har Socialdemokraterne i Helsingør været rigtig glad for.

Peter Kay Mortensens overbevisning har dog medført stor modstand fra hans egen gruppe i Regionsrådet. Og desværre lykkedes det heller ikke at redde Helsingør Hospital. Nu viser det sig, at Peter Kay Mortensen straffes af egen partiorganisation:

Søndag d. 14. april var der afstemning om placering på den Socialdemokratiske liste til regionsvalget d. 19. november og her kom straffen prompte. Peter Kay blev placeret på den tredjesidste plads på listen, til stor skuffelse for de delegerede fra Helsingør Kredsen.

Vi forstår slet ikke, at Peter Kay skulle straffes for at være solidarisk i sin egen opstillingskreds, udtaler kredsformand Vibeke Schmidt. Jeg synes tværtimod, at man skal respektere, at en politiker arbejder for borgernes synspunkter, fortsætter Vibeke Schmidt.

Jeg har lyttet til Helsingørborgerenes ønsker og det vil jeg fortsætte med, siger Peter Kay Mortensen.

Nu håber både Peter Kay Mortensen og kredsformanden Vibeke Schmidt, at vælgerne i stedet for at straffe Peter Kay, vil belønne ham for at lytte og agere - så Helsingør fortsat vil have en socialdemokrat i regionsrådet, der vil det bedste for kommunen, også på sundhedsområdet.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Godt brølt løve. Vi kan jo selv gøre det om ved at sætte vort kryds ved Peter K.M. til regionsrådet. Sofie H., skal jo nok blive valgt alligevel.
Der er meget spin og fnidder p.t. på TV. Senst om 1. maj talen i fællesparken, det var Ritt i 2005, Frank J. i 2009 og det samme igen 2013, sådan er det i KVL år. Thorning talte efter lang dag sent for DSU og om hun taler i Fælledparken eller Århus er noget pjat at hænge sig i. Hun har aldrig stukket hovedet i busken tværtimod har hun stået på broen i den værste storm og gør det fortsat, sådan har peter K også udtalt sig.
Derfor får han min støtte.