20. august 2013

Fuat Yalan er ekskluderet

Socialdemokraterne i Helsingør har i dag afholdt ekstraordinær generalforsamling med det ene punkt på dagsordenen, ”Kredsbestyrelsen anbefaler at Fuat Yalan indstilles til eksklusion”.

Forud for generalforsamlingen havde bestyrelsen foreslået Fuat Yalan at han selv kunne træffe beslutning om at trække sig som byrådsmedlem og –kandidat, men det afvistes af Fuat Yalan.

Kredsgeneralforsamlingen tilbød undervejs Fuat Yalan at han kunne trække sig fra sine politiske poster og blive i Socialdemokratiet. Dette blev afslået af Fuat Yalan.

Bestyrelsens indstilling til generalforsamlingen blev derfor at Kredsgeneralforsamlingen fulgte indstillingen og ekskluderede Fuat Yalan.

Vibeke Schmidt
Kredsformand

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg ved der er mange der sætter stor pris på ekskluderingen da hans handlinger og tankegange er alt for ekstreme!

Dog vil jeg mene det er uhyggeligt at i har tilbudt ham flere løsninger hvorpå han kunne blive hos Socialdemokratiet? - det syntes jeg ikke viser den rette rygrad hos jer.

dog kan jeg takke mig med han foreløbig ikke for lov til at have politisk indflydelse.

Anonym sagde ...

Jeg synes det er en god demokratisk beslutning, og synes kredsformanden har håndteret det okay.

Anonym sagde ...

Til anonym @ Man skal ekskludere, når det er grelt, men i en anklage hører altså også et forsvar. Man bør altid søge alternative løsninger, og lade folk gå med anstand, altså gå selv.
Han gav jo en undskyldning og indrømmede sin dumhed. Han var så dumstædig og ville ikke gå, derfor måtte der sættes hårdt ind, det viser da i den grad rygrad med menneskelighed.
Så jeg synes din anklage er forkert. anonym 2.