23. august 2013

Socialdemokraternes nyhedsbrev: På rette spor

 

 

 

 

Kan du ikke se hele nyhedsbrevet? Klik her

Kære socialdemokrat

Vi er gået i gang med en ny politisk sæson efter sommeren.

Efter to år i regering har vi fået Danmark tilbage på sporet. Og selv om det endnu ikke kan ses i de hårde tal, så kan vi mærke et stemningsskifte i økonomien. Det skal vi holde fast i.

Derfor skal der ikke skabes usikkerhed om den økonomiske politik. Det er ikke tiden til at love skattelettelser for 70 milliarder kroner, skære massivt ned i vores beskæftigelsesindsats eller indføre brugerbetaling og nulvækst, som de borgerlige partier vil.

Vi vil holde Danmark på sporet.

Og der er særligt tre udfordringer, vi tager fat på i efteråret.

For det første beder vi udenlandske olieselskaber om at betale det samme i skat som danske selskaber. Det er kun rimeligt. Og det gør det muligt at investere i den kollektive trafik, så det kun tager en time at køre i tog mellem de store byer, og så hele jernbanenettet elektrificeres.

For det andet skal vi forbedre vores erhvervsuddannelser. For få unge tager en erhvervsuddannelse, og for mange falder fra. Vi har brug for dygtige faglærte – og de unge har brug for en god uddannelse. Derfor fremlægger vi i efteråret en reform af erhvervsuddannelserne.

Og for det tredje styrker vi indsatsen mod social dumping. Vi har allerede gjort en del for at sikre, at arbejde i Danmark sker på danske vilkår og med fair konkurrence. Nu øger vi kontrollen, hæver bøderne og vi vil have en bedre brug af arbejdsklausuler.

Vi er klar til at tage fat.

Med venlig hilsen

Magnus Heunicke

 
 

Udsendes af Socialdemokraternes presseafdeling på Christiansborg
Ansvarshavende redaktør: Martin Justesen

Bookmark and Share

 

1 kommentar:

Anonym sagde ...

ja S er på rette spor, stille og roligt bygges landet op igen. Dygtigt hold er på banen, Thorning i offensiven. Men bemærk fortsat de borgerlige ( venstre) kommentatorer, ikke en eneste gang undlader man at komme med kommentater om" ÅH de så dårlige målinger" det er blevet Henrik Q sang fra de varme lande. Små perfide kommentarer er de eksperter i, så spidder alle positive tiltag fra regeringen og især HTS. Man kunne sidde med en rød pen og strege ind. Og husk så at hjernen modtage ubevidst disse ting, så der manipuleres med os via medierne, på denne måde. anonom 2