3. september 2013

HOTELSKIB I HAVNEN – ET SOCIALDEMOKRATISK FORSLAG.

Henrik Møller
Helsingør oplevede en fantastisk sommer, hvor der var gang i byen og et spændende byliv udspandt sig. Det
var en fornøjelse at opleve sommeren i Helsingør i år, der var byliv med international stemning. Der har været rigtig mange gode aktiviteter til borgere og turister udtaler Henrik Møller.

Det skal vi glæde os over, men også være klar til at komme med nye ideer til hvordan vi skaffer flere turister til byen, samt sørger for at de bliver der.

Derfor vil Jeg foreslå at vi i Kommunen/Havnebestyrelsen arbejder på at skaffe et Hotelskib til havnen, hvor det kan ligge i turistsæsonen. Der vil være mange gevinster ved et sådan Hotelskib, der vil kunne præstere at man vågner op, med udsigten til Kronborg. Vi vil få et nyt og spændende overnatningstilbud, som samtidig vil kunne være med til at skabe liv i havnen. Denne tanke er ikke noget som ikke er set før andre steder, bla. I Stockholm har man ”The red boat hotel and hostel i Stockholm”, som er et charmerende Holtelskib, der klart ville passe til Helsingør Havn (se billeder på www.theredboat.com/ ) Der findes desuden også et Hotelskib i København, som hedder CPHLIVING, der er en lidt anden type, men som også kunne være et spændende indslag (Se billeder på www.cphliving.com/ )

Jeg er helt overbevist om at dette vil kunne give Helsingør et løft på turismeområdet. Vi har rigtig meget at tilbyde, med et Hotelskib, vil det blive endnu mere. Lad os komme i gang.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Glimrende ide Møller, bare fortsæt, fuld drøn på visionerne, men sørg for økonomien holder vand også Godt valg.

Anonym sagde ...

Glimrende forslag Møller, fortsæt sådan, men sørg for økonomien er med Godt valg. Det er tid til Møller, tid til forandring.