27. september 2013

VI HAR GJORT DET – IGEN!

Af Henrik Møller, Borgmesterkandidat
Atter en gang og for 2. år i træk, har socialdemokraterne stået fadder til et budgetforlig hen over midten. Det er et forlig, der sikrer, at Helsingør Kommune i det første år af en ny byrådsperiode, skal arbejde økonomisk forsvarligt og socialt afbalanceret. Et bredt flertal omkring økonomien er en væsentlig faktor til at sikre fundamentet for det videre arbejde. Man skal kunne tælle til 13, men vi socialdemokrater mener, at det
allerbedste er at tælle til 25, når grundlaget for næste års byrådsarbejde dannes.
Det socialdemokratiske budgetforslag, der har dannet basis for forhandlingerne, har båret frugt. Det er et budget som en kommune som Helsingør kan være bekendt – såvel menneskelig som økonomisk. Alle kan ikke få alt igennem i en sådan proces; men når vi har ryddet de sidste mindre knaster af vejen, vil man på mandag kunne se et klart socialdemokratisk og rødt fodtryk.
Alle partier der deltager i forliget vil kunne sige, at de har vundet noget. Sådan skal det også være i et forhandlingsforløb. Men Socialdemokraterne, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten har atter en gang vist, at centrum-venstre er vejen frem for Helsingør Kommune.

Ingen kommentarer: