20. oktober 2013

Embedsmændene bestemmer for meget i kommunerne !

Er du enig i det eller mener du noget andet. Kom og debatter emnet i

Toldkammeret onsdag d. 30. oktober kl. 19.00.

Folketingsmedlem Rasmus Prehn holder sig ikke tilbage i sin bog ” FRIHED TIL FÆLLESSKAB”.

Han ønsker magten tilbage til kommunernes politikere, borgere og kommunalt ansatte, så vi slipper for topstyring, kontrol og mega indflydelse fra DJØF ansattes skriveborde.

Han vil have fjernet Christianborg-politikernes topstyring af bl.a. nulvækst i kommunerne. Den topstyring, der gør, at medarbejdernes kreativitet forsvinder og de forvandles til uengagerede ”jeg passer mit job” lønmodtagere.

” Vi skal tilbage til de tider, hvor ledere og ansatte drøftede diverse projekter sammen” siger Rasmus Prehn, ”derved udvikler kommunerne sig nedefra og arbejdsglæden kommer igen”. Samtidig får borgerne mere kreativitet for skattekronerne.

Det er for længst fastslået, at al kreativitet og udvikling kommer ”nede fra”. Topstyring fra Christianborg og kommunernes øverste lag, skal ændres, så borgerne igen kan føle, at deres engagement og forslag til politikerne kan gennemføres i de enkelte kommuner.

Det bliver særdeles spændende at lytte til Rasmus Prehn onsdag d. 30. oktober kl. 19.00.

Efter hans oplæg og debat heraf kan mødedeltagerne spørge Socialdemokraternes borgmesterkandidat Henrik Møller om, hvor han ser muligheder for at ændre / indføre nogle af de forhold der påpeges i bogen.

Mødet er åbent for alle.

Vibeke Schmidt
Kredsformand
Socialdemokratiet

Ingen kommentarer: