17. november 2013

Helle Thorning-Schmidt i Helsingør

Statsminster og formand Helle Thorning-Schmidt besøgte her til formiddag Helsingør for at ønske os alle sammen og Henrik Møller i særdeles held og lykke med KV13.
Nyd billederne fra dagen, hvor Smedenes Hus i Strandgade var fyldt til bristepunktet.

Se mange flere billeder fra dagen: billeder

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det var en superfed oplevelse at Helle Thorning kom forbi vor by, ogg av sig god tid i en hektisk søndag, utrolig hvad den spinkle kvinde når og formår, hun er så sej, modig og dygtig. Nu taler klogeågerne om lynvalg, glem det, det gør kun en politiker som er naiv og tror, at nogle målinger på en modstanders tåbeligheder er nok til at vinde, det er det ikke.
Når helle genvælges så sker det fordi hun er den bedste p.t, har den bedste politik og er den mest troværdige statsminister. Der var begynderfejl, ja, der var venstrespin med løgne, ja, men har hun gjort det bedste for Landet. Ja. Er hun en statsminister, vi kan være stolte af repræsenterer os ude, JA. Se hende tale fransk som 3 sprog foruden engelsk, og dansk klart, er jo en fornøjelse.
Behandler hun altid alle ordnetlig Ja, gør venstre og Løkke det. NEj.

Anonym sagde ...

Det var et supergodt møde, Thornings ankomst var så god en oplevelse for alle var min fornemmelse.
I dag d. 18.11 ligger vi 3 mandater foran de blå, håber det fortsætter og afspejler sig i morgen d. 19.11. Håber Møller får posten i år og et godt valg for alle i S Helsingør.
Jeg undres over den konservative kandidat,men man skal ikke kaste mudder, jeg ønsker blot ikke hende på posten.