8. august 2014

Liberal Alliance bliver aldrig et socialt parti

Af Pernille Schnoor, folketingskandidat for Socialdemokraterne i Helsingør

Folketingskandidat (S) Pernille Schnoor
Valgkampen er gået ind, og som man kunne læse i Helsingør Dagblad den 5. august, ja, så forestiller Liberal
Alliance sig, at de nu skal være Danmarks sociale parti. Liberal Alliance har ved deres sommergruppemøde meldt ud, at de vil være det førende parti i forhold til omsorg for samfundets svageste. Ifølge Anders Samuelsen ønsker de at være ”de svagestes advokat i Folketinget.”
Mennesker med f.eks. angst skal have mulighed for at skovle sne foran butikker for 7000 kr. skattefrit.
Og narkomanerne har ikke fået en ordentlig behandling, mener Anders Samuelsen. Så de skal have lov til at gå rundt med stoffer til eget forbrug.
LA mener, at de angst- og sygdomsramte kan have dage, hvor de godt kan arbejde, og her skal de altså have lov til at skovle sne eller stille stole op foran caféerne. Hvordan forestiller LA at denne ordning skal administreres i praksis? For LA vil samtidig skære markant ned på det offentlige – i alt 80.000 offentlige stillinger. 

Helt ærligt. Det er til dato det mest naive og virkelighedsfjerne forslag et parti er kommet med –  idéer som tydeligvis er udtænkt på Strandvejen over et par rigtigt gode italienske rødvine med Asger Aamund for bordenden. Hvis man ikke vidste bedre, skulle man tro, at det var Fritz og Poul fra Rytteriet, der havde udtænkt LA’s sociale politik. Liberal Alliances charmeoffensiv på det sociale område, er deres til dato mest useriøse udspil. Og det siger ikke så lidt. Kom nu ind i kampen LA, og bliv en del af den virkelige verden, som vi andre lever i. Glem det, I bliver aldrig et socialt parti!  

Ingen kommentarer: